Prihrani pri našem SPRING SALE

Igralne naprave za javni prostor

Javna igrišča so med družinami zelo cenjena – tukaj lahko otroci po mili volji igrajo, se podijo in pri tem spoznavajo nove prijatelje. Naj bo na kampingu, v vrtcu ali preprosto v parku: Povsod, kjer so na prostem najdene igralne naprave, se družine z majhnimi otroki počutijo še posebej dobro. Javno uporabljene otroške igralne naprave so razvite v skladu z EU normo EN 1176, zato predstavljajo idealno opremo za igrišča. Wickey ponuja širok izbor certificiranih lesenih igralnih naprav. Naši igralni stolpi in gugalnice so odporni na vremenske vplive, protivandalizem in zdržijo vsak še tako velik naval otrok. Če se ukvarjate s svojim načrtovanjem igrišča in želite kupiti profesionalne igralne naprave, potem ste v spletni trgovini Wickey na pravem mestu. Izberite ustrezen model za svoj igralni sistem in naročite neposredno od proizvajalca igralnih naprav.

Če so na vašem igrišču najdene igralne naprave Wickey, te prepričajo z masivnim lesom in zahtevnim dizajnom. Ponujamo vam zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo za kakovosten izdelek. Povečajte privlačnost svojega hotela ali restavracije z javno gugalnico ali igralnim stolpom s toboganom. Ne glede na to, ali so igralne naprave nameščene v vrtcu, parku ali na šolskem dvorišču, je domiselna zasnova idealna za spodbujanje otroške kreativnosti. Igrališče staršem omogoča, da se sprostijo, medtem ko se otroci igrivo izboljšujejo v plezanju in guganju ter spoznavajo nove prijatelje.

Prikazi Wickey PRO igralne stolpe EN 1176

Naši Wickey PRO igralni stolpi so bili posebej zasnovani za zahteve javnih igralnih naprav. Za individualno oblikovanje vašega otroškega igrišča so naše igralne naprave iz lesa 100% modularne. Trdni leseni stebri zagotavljajo varno igro za velike skupine otrok. Ne glede na sneg, dež ali sonce - PRO plezalni stolpi se upirajo vsakemu vremenu. Še ena prednost: Igralne naprave naročite neposredno pri proizvajalcu. Ko se odločite kupiti PRO igralni stolp za vaše igrišče, navdušite otroke in starše enako.

Tukaj poiščite ustrezne komercialne igralne naprave za šolsko igrišče, vašo restavracijo, hotel ali vašo skupnost: Hišica na drogu je idealna za igrišče v osnovni ali vrtčevski šoli, saj se z višino ploščadi 100 cm tudi mlajši otroci hitro povzpnejo. Če želite pridobiti raznovrstne igralne naprave za igrišče šole ali večjega kampa, je stabilno plezalno ogrodje ali igralni stolp optimalna izbira. Z več stolpi, gugalnicami in peskovniki ponujajo veliki igralni stolpi veliko prostora za velike skupine otrok in so optimalni za redno uporabo. Pri Wickeyju boste našli individualne igralne stolpe za javno uporabo z drčami in integriranim peskovnikom.

Skoraj vsi PRO igralni stolpi so na voljo s ali brez gugalnic. Medtem ko modeli G-Force z gugalnico ponujajo dodatno gugajočo zabavo, so osnovni modeli bolj prostorsko varčni. Tako lahko igralne naprave spodbudijo tako dojenčke kot tudi starejše otroke, da izpustijo svojo ustvarjalnost med plezanjem in igranjem. Opremite svoje PRO plezalno ogrodje s certificirano opremo, kot so na primer drča ali gasilska palica, in vaše igrišče bo imelo vse, kar si srce otrok želi.

Gugalnice za javna območja

Gugalnice so za vsakega otroka velika zabava! Trpežne lesen gugalnice podjetja Wickey so odlična izbira kot igralo za vrtec ali kot odlična dopolnitev vašemu občinskemu igrišču. Namestite posebej za javno uporabo razvito in certificirano po evropski normi EN 1176 gugalnico za dojenčke ali našo trpežno gugalnico gnezdo, na kateri lahko več otrok hkrati guga. Tako lahko vsi otroci na vašem javnem igrišču doživijo velike pustolovščine. Ko najdete svoj priljubljeni gugalni sedež, boste za montažo potrebovali ustrezne gugalni obešalniki. Pri nas boste našli širok izbor gugalni obešalnikov za varno pritrditev in odlično dodatno opremo za gugalnice! Lesene gugalnice za vaše igrišče lahko seveda kupite tudi v naši spletni trgovini Wickey.

Dodatki za javne igralne naprave

Če kupujete igralne naprave za vaše otroško igrišče, potem zagotovo iščete tudi ustrezno dodatno opremo. V spletni trgovini Wickey poleg certificiranih gugalnic in toboganov najdete tudi vroče pocinkane gugalne obešalnike za hitro in varno pritrditev na gugalni drog. Da bodo igralne naprave za zunaj varno pritrjene v tla, ponujamo naše dodatno velike kotne sidre, preverjene po evropski normi EN 1176. Poleg tega lahko svoje otroške igralne naprave razširite z dodatki, ki so certificirani za javno uporabo. Ali ročaji, plezalni ročaji ali gugalnice: vaše otroško igrišče bo z lesenimi igralnimi napravami Wickey za javna območja še bolj privlačno tako za velike kot tudi male.

FAQ

  • Kakšna je cena igralnega stolpa za javno igrišče?

    Cena igralnega stolpa za javno igrišče se zelo razlikuje in je odvisna od različnih dejavnikov, kot so velikost, nameščene naprave in vzdrževanje.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right