Prihrani pri našem SPRING SALE

Wickey igralni stolp v ekskluzivnem Disney slogu

Lasten Wickey igralni stolp na vrtu v unikatnem Disneyjevem dizajnu postane najboljše darilo za tvojega otroka. Športno plezalni okvir z Disneyjevimi liki, Mickey Mouse otroška hiška ali klasični igralni stolp z Spider-Manom za otroke - tvoji otroci lahko izbirajo med različnimi modeli z njihovimi priljubljenimi junaki, skladno z njihovimi najljubšimi Disneyjevimi izdelki. Naši plezalni stolpi s peskovnikom so na voljo v različnih velikostih in cenovnih razredih. Kdor želi kupiti Disneyjeve izdelke, ima z našimi ekskluzivnimi modeli na izbiro med štirimi pustolovskimi svetovi. V naši spletni trgovini Wickey najdeš popoln igralni stolp Mickey Mouse, izdelke Levji kralj ali modele Ledeni kraljici in Spider-Mana za otroke. Izberi tudi med kompaktnimi in velikimi igralnimi stolpi ali plezalnimi stolpi, odvisno od potreb tvojih malih Disney navdušencev in razpoložljivega prostora.

Plezalni stolpi in igralni stolpi iz lesa oživljajo junake

Posebno kakovost našega lesa zelo cenimo pri naših izdelkih. Zato je proizvodnja plezalnih stolpov in igralnih stolpov iz lesa v Disneyjevem dizajnu strokovno nadzorovana. Okrašeni z našo visokokakovostno potiskano ponjavo, priljubljeni liki oživijo - ne glede na to, ali je za otroke Miki Miška največji junak ali Ana in Elsa iz Frozen. Takoj ko postaviš igralni stolp v Disneyjevem slogu, je tvojim otrokom zagotovljena leta zabave. Plezalni stolpi so izdelani iz impregniranega masivnega lesa, kar jih naredi posebej robustne in omogoča, da prenesejo vse vremenske razmere na prostem. Stabilni tramovi omogočajo igro več otrok hkrati, kar je idealno za otroške rojstne dneve ali vrtna praznovanja. Ne glede na to, ali otroci s čarovnijo Else očarajo vrt ali se igrajo s svojo igračo Spider-Mana na plezalnem okvirju - igralni stolp Wickey s peskovnikom se popolnoma vključi v vsako igro. Za pritrditev igralnega stolpa na vrtu so na voljo različne možnosti, talno sidro, zemeljski sidri ali kotna sidra. Varnostne podloge na vrtu okoli lesenega igralnega stolpa dodatno zagotavljajo varnost, še posebej pri plezalnih stolpih z gugalnico ali toboganom.

Trajna zabava z lesenimi igralnimi stolpi Wickey

Seveda pri proizvodnji upoštevamo tudi okolje. Tako za naše večje kot tudi za naše manjše plezalne stolpe pridobivamo smrekov in borov les iz vzhodne in srednje Evrope, ki izvira iz trajnostnega gozdarstva. Impregnacija pod tlakom zagotavlja dolgotrajnost in odpornost, saj se z vodo vbrizga v les. Zato ni potrebno barvati ali lakirati hiše na stebrih ali igralnega stolpa v Disneyjevem dizajnu.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right