Prihrani pri našem SPRING SALE

Priljubljene kategorije

Lesene gugalnice

Lastna gugalnica na vrtu za hišo – tako lahko uresničite otrokove najbolj goreče sanje. Z leseno gugalnico Wickey zagotovite svojemu otroku veliko veselja. Otroška gugalnica predstavlja odlično zabavo za dekleta in fante vseh starosti, pa naj bodo to bratci, sestrice ali prijatelji. Odkrijte prednosti lesenih gugalnic v primerjavi s kovinskim okvirjem za gugalnico.

Leseni okvirji za gugalnico

Najboljše pri lesenem okvirju za gugalnico Wickey je možnost individualnega oblikovanja in razširitve. Zahvaljujoč različnim možnostim postavitve bo vaša družina na vrtu dolga leta uživala v radostih, ki jih nudijo otroške gugalnice Wickey. Sčasoma lahko otroško gugalnico nadomestite z gugalnim sedežem za otroke od 3. leta starosti dalje. Ko otroci postanejo večji in drznejši, lahko gugalnice npr. razširite s telovadnimi pripomočki ali pa se odločite za nakup gugalnice s toboganom . Seveda lahko v guganju uživata tudi več kot dva otroka: bratci in sestrice se lahko gugajo na veliki gugalnici v obliki gnezda ali na udobni dvojni gugalnici.

V primerjavi s kovinsko gugalnico vas bodo leseni okvirji za gugalnico navdušili ne le s svojim naravnim videzom, temveč tudi z vso potrebno varnostjo in kakovostjo, ki ju ob guganju zagotavljajo robustni nosilci. S sidri , ki jih zabetonirate v tla na vrtu, je stabilnost zagotovljena tudi pri najmočnejšem guganju oziroma najvišjih nihajih na neravnem terenu. Zaradi enostavnih navodil za montažo je zunanja gugalnica hitro postavljena. Za leseno gugalnico izberite primeren gugalni sedež, ki se enostavno pritrdi z ob objemkami za gugalnico. In tako se lahko zabava ob guganju začne!

Otroška gugalnica na vrtu

Podjetje Wickey vam nudi različne vrste igralnih naprav za vaš zunanji prostor. Izbirajte med kompaktnimi ali velikimi okvirji. Manjše vrtne gugalnice so zasnovane tako, da se prilegajo vsakemu vrtu. Tako vam enojna gugalnica nudi obilo zabave na majhnem prostoru. Če je prostora dovolj, lahko po želji postavite gugalnico s plezalno steno in nastavkom: z okviri za gugalnico Wickey boste navdušili otroke, saj jim bo na voljo dvojna gugalnica, tobogan z valovi in plezalna lestev. Zahvaljujoč stoječim podpornikom 7 cm x 7 cm in gredi za gugalnico 9 cm x 9 cm je zagotovljena varna zabava ob guganju. Razburljivo izbiro predstavlja lesena otroška gugalnica z dodatno plezalno mrežo. Če kupujete gugalnico, bodite pozorni na našo Wickey razprodajo, saj tam najdete ugodno ponudbo gugalnic z okvirjem ali igralnim stolpom ter s toboganom in gugalnico.

Ne glede na to, katero vrtno igralno napravo izberete, bo gibanje na svežem zraku blagodejno vplivalo na zdrav razvoj vašega otroka. Bratci in sestrice ter prijatelji se skupaj učijo ohranjati ravnotežje med guganjem, obenem pa spoznavajo tudi pogum in ekipni duh. Če vreme ni naklonjeno, bo malčkom med igranjem in tekanjem sem ter tja zelo hitro postalo vroče. Zahvaljujoč betonskim varnostnim sidrom in zaščitnim podlagam pred padci ne more iti med igranjem nič narobe.

Samostojna sestava in razširitev gugalnice Wickey

Vrtna gugalnica Wickey spremlja vašega otroka vrsto let. Gugalnico lahko postavite sami ter jo nato po lastnih željah razširite. Gugalne sedeže lahko enostavno prilagajate starosti in zahtevam posameznih družinskih članov. Za vaše najmlajše najdete med dodatki za gugalnice tudi nastavljive gugalnice za dojenčke. Zaradi hitre rasti malčkov lahko gugalnice Wickey za majhne otroke z enostavno nastavitvijo prilagodite njihovi velikosti in sposobnostim. Za otroke od tretjega leta starosti dalje lahko montirate otroški gugalni sedež. Ne glede na to, ali gre za enojno ali dvojno gugalnico, vam Wickey nudi veliko izbiro cenovno ugodnih in visokokakovostnih sedežev za gugalnico. Izbirate lahko med standardno desko za guganje, gugalnico v obliki gnezda, gugalnico iz pnevmatike in akrobatsko gugalnico v obliki krožnika! Če se želi na gugalnici zabavati več otrok, imate na voljo veliko gugalnico v obliki gnezda ali gugalnico v obliki sedežnice, na kateri se lahko gugata dva otroka, ki si sedita nasproti. Še posebej aktivni otroci bodo veseli športne razširitve gugalnice. Eno izmed obeh gugalnic lahko enostavno nadomestite s trapezom ali lesenimi telovadnimi obroči. Odkrijte svojo ustvarjalno žilico in sami postavite leseno gugalnico po željah vašega otroka.

Ste vedeli? V naši spletni trgovini Wickey lahko ne le kupite gugalnico, ampak najdete tudi vse prave dodatke za gugalnico, s katerimi bo zagotovljena varnost, kakovost in zabava pri guganju. Sem ne spadajo le vsestransko uporabni sedeži za gugalnice in telovadni pripomočki, temveč tudi velika izbira objemk za gugalnico, spojnikov in kavljev za gugalnice, talnih sider in zaščitnih podlag pred padci. Vrtnemu okvirju za gugalnico lahko enostavno dodate peskovnik, tobogan, otroško hiško ali pa kar cel igralni stolp. Za svoje otroke zgradite pustolovsko igrišče in uživajte v njihovih žarečih očeh ter zadovoljnem smehu. Naj vas na naši spletni strani navdušijo naše enkratne gugalnice Wickey.

FAQ

  • Katera gugalnica je najboljša za uporabo na vrtu?

    Izberite pravo gugalnico glede na otrokovo starost, prostor in proračun. Priljubljene možnosti vključujejo enojne ali dvojne gugalnice, gugalnice gnezdo ali gugalnice s toboganom ali plezalno steno. Varnost in kakovost sta pomembna vidika, zato pri izbiri preverite obstoječe raziskave in priporočila.

  • Kako sestavim gugalnico?

    Spodaj najdete splošna priporočila za sestavljanje gugalnice: 1. Skrbno preberite navodila 2. Na tla položite vse dobavljene sestavne dele in preverite, če so v skladu z navodili dobavljeni vsi 3. Začnite s sestavljanjem okvirja gugalnic,e 4. Namestite sedeže gugalnice in vse dodatne za gugalnico

  • Kaj je najprimernejša podlaga za postavitev gugalnice?

    Najprimernejša podlaga je tista, ki v največji meri lahko ublaži padec. To je lahko bodisi trava, pesek, mivka ali površina, sestavljena iz zaščitne podlage pred padci.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right