Wickey – Create your own adventure!

Kaj je lepše od žarečih otroških oči? Ravno to je bil razlog, da smo se odločili pospešiti utrip otroških src. Z našimi visokokakovostnimi plezalnimi stolpi, otroškimi hiškami, gugalnicami in peskovniki iz lesa ter igrivimi dodatki nudimo vašemu otroku domiselno pustolovsko igrišče neposredno v vašem domu!

V začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja je generalni direktor Guido Goyen prodal svoj prvi posebej zasnovan igralni stolp. Sprva so bili ti stolpi na prodaj v fizični trgovini. Ko pa se je v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja pojavil internet, se je direktor odločil, da bo igralne stolpe prodajal samostojno na spletu. Spletna prodaja se je izkazala za pravi uspeh. Leta 2009 se je rodilo podjetje Wickey, pod istoimensko blagovno znamko pa so se nato tudi prodajali plezalni stolpi. Od takrat vztrajno rastemo, vse plezalne stolpe prodajamo prek spleta po vsej Evropi, v zadnjih letih pa smo ponudbo razširili tudi na otroške postelje.

Danes imamo veliko bazo usposobljenih in motiviranih zaposlenih, ki zastopajo slogan podjetja. Naših 120 zaposlenih je razporejenih po naslednjih oddelkih: marketing, IT, razvoj izdelkov in grafično oblikovanje, finance in človeški viri, logistika, proizvodnja in nabava ter služba za pomoč strankam.

Kdo so naše stranke?

Ali ste vedeli, da na več kot 500.000 vrtovih po vsej Evropi že stoji igralni stolp Wickey? Na podlagi znanja, ki ga nenehno izpopolnjujemo, ne nudimo le igralnih stolpov za zasebno nuporabo, ampak izdelujemo tudi igralne naprave za javne površine, preizkušene v skladu z EN1176. To pomeni, da lahko naše igralne stolpe najdete tudi v vrtcih ali na javnih igriščih.

Storitev in prijaznost sta na prvem mestu

Naša služba za pomoč strankam vam bo z veseljem prijazno in strokovno pomagala pri vaših vprašanjih in željah. Prijazni nasveti in dobra storitev so za nas zelo pomembni. Z več kot milijonom kupcev po vsej Evropi smo eden največjih proizvajalcev v panogi igralnih stolpov, na podlagi izkušenj pa nudimo strokovno svetovanje, dobro storitev in visokokakovostne izdelke.

Kakovost, varnost in zaupanje

Pri naših igralnih napravah uporabljamo samo visokokakovostne izdelke in les najboljše kakovosti. Ker je varnost vaših otrok naša glavna skrb.

  • Izdelano v Nemčiji
  • Stabilna in vzdržljiva konstrukcija
  • Skobljan in obdelan masivni les
  • Visokokakovosten vrhunski izdelek, ki ne potrebuje vzdrževanja
  • Posebni dvodelni varnostni pokrovi
  • Kakovost, ki zagotavlja varnost
  • Nadzorovana proizvodnja
  • Masivne pregrade