Prihrani pri našem SPRING SALE

Sedeži za gugalnice

Ste našli leseni okvir za gugalnico ali ustrezen igralni stolp z dvojno gugalnico Wickey? Potem vam ostane le še izbor pravih dodatkov. Med dodatki za gugalnico Wickey najdete ustrezne otroške sedeže za gugalnice za otroke vseh starosti: otroške gugalnice, telovadne naprave. Če imate več otrok, lahko namestite različne sedeže za gugalnice glede na želje posameznega otroka. Wickey vam nudi gugalnice, na katerih se lahko igrajo do štirje otroci.

Z visokokakovostnimi dodatki za gugalnice bo vaša vrtna gugalnica prava paša za oči. Ne glede na to, ali se odločite za drzno gumijasto gugalnico, pisane fantazijske gugalnice ali standardno kombinacijo lesenega okvirja in lesenega sedeža za gugalnico, bo kakovost dodatkov za gugalnice Wickey opazna že na prvi pogled.

Poskrbimo tudi za guganje najmanjših

Za dojenčke je guganje prav posebna zabava. Zaradi gibanja na svežem zraku bo vaš otrok še posebej vesel. Zelo pomembno je, da otroci na gugalnici sedijo varno in stabilno. Pri izbiri ustreznega sedeža za gugalnico za vašega dojenčka lahko sledite svojemu okusu. Vse otroške gugalnice Wickey zagotavljajo potrebno varnost in kar največ udobja. Lesene otroške gugalnice so čudovite in udobne, pohvalijo pa se z videzom naravnega lesa. Posebej priljubljene so nastavljive otroške gugalnice Wickey. Lahko jih prilagajate glede na rast svojega otroka, dokler otroška gugalnica ne postane gugalnica za majhne otroke.

Gugalnice za otroke in gugalnice v obliki gnezda

Za otroke od tretjega leta starosti postane guganje zares razburljivo, saj so otroškegugalnice Wickey na voljo v najrazličnejših izvedbah. Kaj je vašemu otroku najbolj všeč? Ali bodo mali avanturisti izbrali plastično gugalnico v obliki krožnika ali pa se bodo zavihteli v pisan domišljijski svet z gugalnico Wickey v obliki konja ali opice je povsem vaša izbira. Velika gugalnica v obliki gnezda ne ponuja le prostora za več otrok, temveč omogoča tudi pogumne trike, kot je guganje leže in stoje! Gugalnice v obliki gnezda Wickey zlahka obesite, na voljo pa so v premerih od 60 cm do 120 cm. Nerazdružljivi bratci in sestrice ter najboljši prijatelji se lahko gugajo skupaj v udobni gugalnici v obliki sedežnice, mali plezalci pa bodo še posebej veseli telovadnih naprav, kot so telovadni obroči ali trapezi . Našli boste tudi lesene otroške gugalnice za uporabo v notranjih prostorih in na prostem. Tako kot so različni značaji otrok, je raznovrsten tudi izbor gugalnic Wickey.

Sedež dvojne gugalnice in gugalnica v obliki sedežnice

Če so vaši otroci navdušeni letalci in obožujejo občutke pri guganju, potem je gugalnica v obliki sedežnice prava izbira za vas. Mali piloti lahko na otroški gugalnici sedijo drug nasproti drugemu in se vzpodbujajo. Gugalnica v obliki sedežnice je izdelana iz prašno lakirane kovine, klopi pa iz visokokakovostnega lesa ali plastike. Če vas zanima še več dvojnih gugalnic, si oglejte našo edinstveno mega gugalnico ali gumijasto gugalnico Wickey!

Sedeži za gugalnice na igralnih mestih na javnem prostoru

Wickey ponuja tudi številne domiselne sedeže za otroške gugalnice, gugalnice v obliki gnezda in telovadne naprave za uporabo na javnih mestih. Dodatki za gugalnice za uporabo na javnem prostoru ustrezajo evropskemu standardu za igrišča EN 1176 in so zato idealni za uporabo v šolah, vrtcih in na igralnih mestih na javnem prostoru. Sedeže za gugalnice Wickey za uporabo na javnem prostoru odlikuje posebna odpornost na vremenske pogoje in vandalizem. Kavlji za gugalnice in spojniki gugalnic so prav tako preizkušeni in zagotavljajo stabilnost ter varnost tudi ob posebno visokih obremenitvah.

Nameščanje sedeža za gugalnico

Okvir za gugalnico je pripravljen, zdaj pa manjka le še sedež za gugalnico in zabavno guganje se lahko prične. V le nekaj preprostih korakih lahko na gugalnico Wickey namestite sedež za gugalnico po svoji izbiri. Glede na model sedeža za gugalnico lahko izbirate med objemko za gugalnico z vponko ali pa kavljem za gugalnico. Objemko za gugalnico namestite na nosilno prečko. Kavelj za gugalnico pritrdite tako, da izvrtate luknjo skozi nosilno prečko.

Ne glede na to, ali gre za preprost okvir za gugalnico, za gugalnico s toboganom ali celoten igralni stolp , vam Wickey nudi nešteto možnosti, da individualno oblikujete razburljivo pustolovsko igrišče za svojega otroka.

Naš nasvet: da bi zagotovili potrebno varnost za posebno živahne male pustolovce, priporočamo, da trdo podlago okoli gugalnice in igrišča prekrijete z zaščitno podlago pred padci.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right