Prihrani pri našem SPRING SALE

Tobogani za zasebno in javno uporabo

Ne glede na to, ali je otrok velik ali majhen – tobogan je odlična zabava za vsakogar! Otrok se mora le povzpeti in užitek se lahko prične – s prijatelji ali z najljubšo plišasto igračo. V spletni trgovini Wickey najdete ponudbo, kjer lahko otroški igralni stolp razširite s pisanim vrtnim toboganom. Vaši otroci se ne bodo več želeli igrati brez tega dodatka za igralni stolp.

Otroški tobogani

Otroci se povzpnejo na igralni stolp, zdrsnejo po toboganu in se ustavijo v peskovniku, preden se igra začne znova. Za najljubšo zabavo otrok nudi podjetje Wickey otroške tobogane različnih dolžin, ki ustrezajo višinam ploščadi igralnih stolpov. Izbirate lahko med različnimi modeli toboganov za zasebno uporabo in toboganov za uporabo na javnih igriščih. Izberite tobogan v barvi, ki je vašemu otroku najbolj všeč in ki se odlično ujema z dodatki vašega plezalnega stolpa . Ne glede na to, ali želite sami izdelati gugalnico s toboganom ali pa ste že ponosni lastnik igralnega stolpa Wickey – v naši spletni trgovini boste zagotovo našli popoln dodatni tobogan za svojega otroka.

Različne igralne naprave in otroške postelje s toboganom

Da bi lahko svojim malim junakom zagotovili razburljivo igro, nudi podjetje Wickey različne lesene izdelke z otroškim toboganom. Od vrtnih igralnih naprav do otroških postelj – tobogan je lahko popoln dodatek za številna doživetja. Valoviti tobogan Wickey je primeren tako za naše igralne stolpe kot za dvignjene postelje in pograde. Oglejte si različne modele in se odločite za svojega najljubšega. Nekatere otroške postelje je mogoče naročiti neposredno kot visoke postelje s toboganom. Obrazi vaših otrok bodo gotovo sijali od veselja. Naše hišice na drevesih, hiške na stebrih in otroške hiške s tobogani so absolutni vrhunec otroškega veselja na vsakem vrtu. Pri vseh toboganih je zabava za male pustolovce zagotovljena!

Tobogani za javni prostor

Če želite kupiti igralni stolp s toboganom za igralno mesto na javnem prostoru, šolo, vrtec ali kamp, ste na pravem mestu. V spletni trgovini Wickey najdete številne modele izjemno lepo oblikovanih otroških toboganov, ki jih lahko uporabite kot razširitev plezalnih okvirjev. Pisani HDPE tobogani in posebej robustni modeli iz nerjavečega jekla so certificirani za javno uporabo in so zato optimalno zasnovani za pogosto uporabo.

Varno na igrišču: vsi naši javni dodatni tobogani so bili testirani in certificirani po standardih EU EN 1176-1 in EN 1176-3.

Naš namig: Poleg naših različnih toboganov za javne površine ponuja Wickey tudi druge izdelke v skladu s certifikatom EN 1176: od sedežev za gugalnice in dodatkov do odličnih gugalnic na vzmet v obliki živali. Oglejte si našo kategorijo »Igralna mesta na javnih prostorih« in preverite še ostale izdelke iz ponudbe.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right