Prihrani pri našem SPRING SALE

Naročilo in dostava

Kakšni so stroški pošiljanja za moje naročilo?


finger-swipe Presun tabuľky
  Stroški dobave
 

Slovenija

Naročila
nad 50,00 €
0,00 €
Naročila
pod 50,00 €
16,95 €

Prenesite znesek računa enostavno in varno na naš račun. Naše podatke o plačilu boste prejeli med potekom naročila in po e-pošti.

Kako bo moje naročilo dostavljeno?

Glede na velikost naročila blago dostavimo s paketom ali prek špediterja.

Majhne pakete pošiljamo prek DHL, GLS, DPD ali UPS. Takoj, ko je pošiljka odposlana, prejmete potrdilo o pošiljanju s številko za sledenje. Pri nas to velja predvsem za dodatke.

Večje pakete, kot so igralni stolpi in gugalnice, dostavi špediter. Po predhodnem dogovoru po telefonu je možna dostava do hišnega praga. Razkladanje praviloma poteka s paletnim vozičkom. V nekaterih izjemnih primerih je treba pošiljko raztovoriti ročno. Pri tem vas bomo poprosili za pomoč.

Kdaj bo moje naročilo dostavljeno?

Informacije o dostavnih rokih najdete na strani posameznega artikla nad navedeno ceno. Ti časi se razlikujejo glede na sam izdelek in njegovo velikost. Načeloma velja najdaljši čas dostave za več kupljenih izdelkov.

V primeru pošiljanja izdelkov, kot so igralni stolpi in gugalnice, se dostava izvede po predhodnem telefonskem dogovoru med špediterjem in vami. Zato je pomembno, da navedete pravilno telefonsko številko.

Nalaganje...

Primerjaj Izdelki

chevron-right