Prihrani pri našem SPRING SALE

Priljubljene kategorije

Individualna postavitev igralnih naprav

Želite edinstveno igralno napravo , ki je dobro prilagojena željam in sposobnostim vašega otroka? Z dodatki za igralni stolp Wickey lahko oblikujete vsako vrtno igralno napravo glede na lastne zamisli. Ne glede na to, ali gre za pisane dodatke za igralni stolp ali zaščitne podlage pred padci – pri podjetju Wickey boste našli vse, kar potrebujete za svoj igralni stolp, igralno hiško ali okvir za gugalnico. Naša velika izbira dodatkov za igrišča ponuja veliko možnosti za ustvarjalnost in individualno zasnovo. Majhne podrobnosti so pogosto dovolj, da ustvarite popolnoma nov svet igre in pustolovščin za najmlajše. Uresničite svoje ideje z našimi ugodnimi dodatki Wickey!

Praktični dodatki za igralne stolpe in dodatki za otroške hiške

Poleg pisanih in podrobnih dodatkov za igralni stolp boste v naši spletni trgovini našli tudi praktične dodatke za vašo otroško hiško, gugalnico ali drugo igralno napravo. Ročaji za igralni stolp, zaščitne podlage pred padci in sidra zagotavljajo varnost pri igri, folija proti plevelu pa ščiti vaš peskovnik pred nadležnimi koreninicami. Naša velika izbira dodatkov za igralne stolpe ugodi vsem željam!

Razširitev in prizidek za igralni stolp

Obstaja veliko načinov za razširitev in preoblikovanje vašega igralnega stolpa. Lep dodatek za igralni stolp je na primer plezalna stena ali plezalna mreža. Če dodate še pisane plezalne oprimke, bodo strastni plezalci zares prišli na svoj račun. Podjetje Wickey poskrbi, da niti profesionalci v guganju niso prikrajšani! V naši spletni trgovini vam je na voljo velika izbira standardnih sedežev za gugalnice, sedežev za gugalnice za dojenčke , gugalnic v obliki gnezda in mnogih drugih vrst gugalnic. Ne glede na to, ali gre za dodatke za gugalnice, zvonec igralnega stolpa ali krmilo za igralni stolp – če želite dodatke za igralne stolpe kupiti ugodno, je podjetje Wickey pravo mesto za vas! Odkrijte veliko izbiro dodatkov za igralne stolpe Wickey in odprl se vam bo skoraj neskončen svet razširitev.

FAQ

  • Ali za igralni stolp potrebuje kakšne dodatke?

    Za igralne stolpe obstajajo različni dodatki, in sicer neodvisno od vrste igralne naprave in specifičnih zahtev in zanimanj otrok. Tovrstni dodatki vključujejo plezalne vrvi, plezalne stene, trapeze, telovadne obroče, lestve iz vrvi, različni sedeže za gugalnice itd.

  • So na voljo tudi dodatki za igrišče na vrtu?

    Da, obstajajo različni dodatki za igralne stolpe, ki jih lahko koristite na svojem vrtu. Številni izmed teh dodatkov so zasnovani za uporabo na prostem in so iz robustnih materialvo, ki so odporni na različne vremenske pogoje.

  • Katere dodatke potrebujem za svoj igralni stolp?

    Dodatki, ki jih potrebujete za svoj igralni stolp, so odvisni od vrste igralne naprave, starosti in zanimanj vaših otrok. Na splošno so razpoložljivi dodatni deli, kot so gugalnice in tobogani, primerni za skoraj vsako igralno napravo. Če vaši otroci radi plezajo, je plezalna stena ali plezalna vrv morda najboljša izbira. Pomembno je, da pri izbiri dodatkov sledite navodilom proizvajalca ter s tem poskrbite za to, da so dodatki skladni z igralno napravo in da je zagotovljena varna uporaba.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right