Prihrani pri našem SPRING SALE

Plezalni stolp Wickey

Vsak otrok rad pleza in telovadi. Z različnimi plezalnimi pripomočki in odličnimi pripomočki za telovadbo podjetja Wickey lahko sestavite lasten igralni stolp in gugalnico in celo razširite oz. povečate svoje razburljivo igrišče. Za otroke gresta zabava in šport z roko v roki in s pravimi dodatki za uporabo na prostem lahko vaš vrt spremenite v razburljivo športno igrišče na prostem. Aktivni otroci bodo radi postavljali nove rekorde, ko bodo s plezalnimi oprimki plezali po plezalnih okvirjih in vam kazali svoje najnovejše trike na igralnem stolpu s toboganom . Pri Wickeyju so na voljo poceni plezalni in telovadni dodatki za vsak okus. Igrala lahko razširite in zamenjate glede na otrokove želje in sposobnosti. Tako lahko sami zgradite oz. sestavite plezalni stolp!

Plezanje po gasilskem drogu lestvi iz vrvi in plezalni oprimki

Olimpijski športnik, pogumni gasilec ali divja Amazonka: v vsakem otroku se skriva mali junak. In junaki morajo trenirati, da so pripravljeni na vse dogodivščine. Nič lažjega kot to! V spletni trgovini Wickey najdete pisane plezalne oprimke, plezalne vrvi in lestve iz vrvi, s katerimi se lahko vaši mali avanturisti povzpnejo visoko. Lestve Wickey so na voljo za različne stopnje težavnosti. Plezalni oprimki so na voljo v različnih barvah in oblikah. Ko se junak povzpne na stolp, z vrha zagleda nadaljnje izzive na tleh: gugalnica je spet prosta! Hitro se spusti po gasilskem drogu. Na plezalni stolp lahko enostavno namestite različne plezalne različice, ki jih ponuja Wickey.

Telovadba na vrtu z vodoravnimi prečkami, trapezom in gimnastičnimi obroči Gugati se zna vsak! Z vznemirljivimi trapezastimi gugalnicami ali lesenimi gimnastičnimi obroči podjetja Wickey se lahko vaš okvir za gugalnico ali igralni stolp spremenita v pravo cirkuško areno! Z gimnastičnim drogom in kovinskimi obroči za gimnastiko je telovadba na vrtu zelo zabavna. Vaši otroci vam bodo z veseljem pokazali najnovejše trike na trapezu ali gimnastičnem drogu. Razširitev za igralni stolp s posameznimi gimnastičnimi dodatki, kot je lesen trapez, je otroško lahko sestaviti oz. namestiti. V spletni trgovini Wickey boste našli vse objemke, ki jih potrebujete za pritrditev gimnastičnih obročev, vodoravnih prečk in plezalnih mrež kot razširitvenih elementov k igralom. Naše mehke gumijaste podloge zagotavljajo dodatno varnost za male športnike.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right