Prihrani pri našem SPRING SALE

Zato podjetje Wickey

 

Kaj je lepše od žarečih otroških oči? Že vrsto let si prizadevamo vašim najmlajšim omogočiti nepozabno otroštvo, polno neskončnih dogodivščin. Naslonite se, medtem ko vaši otroci doživijo prav posebne trenutke s svojimi prijatelji.

4 prepričljivi argumenti

Wickey pomeni

  • Najvišja raven varnosti
  • Igralni stolpi, oblikovani v Nemčiji
  • Dolgoletne izkušnje
  • Pomoč strankam

Radi bi vam podrobno pojasnili, kaj to pomeni

Najvišja raven varnosti

Brezskrbna zabava

Varnost vaših otrok je seveda naša glavna prioriteta. Zato namenjamo veliko pozornost najkakovostnejši in varni gradnji naših izdelkov. Ali imate dodatna vprašanja o varnosti naših igralnih stolpov? Naša podpora strankam vam bo z veseljem osebno svetovala.

Novo: Peč kakovosti Wickeyjev znak kakovosti

Naš znak smo postavili za najvišjo kakovost in maksimalno varnost. Odslej bo vsako originalno plezalo Wickey nosilo naš znak kakovosti.

Igralni stolpi oblikovani v Nemčiji

10-letna garancija¹

Zanašamo se na kakovost in to je zagotovljeno: vsi leseni elementi, ki jih uporabljamo, so obdelani in proizvedeni v Nemčiji. Dajemo 10-letno garancijo¹ na naša visokokakovostna lesena igrala. Da ne zagotovimo le naše garancije, ampak tudi, da je igralna oprema varno pritrjena na tla, je treba hkrati naročiti naša talna sidra.

Tlačno impregniran masivni les

lačna impregnacija kotla, ki ščiti pred vplivi okolja, ne zagotavlja le dolge življenjske dobe in dolgotrajne zabave. Zaradi tega je naša oprema za igrišča še posebej enostavna za vzdrževanje, saj ni potrebno dodatno barvanje – s tem varujemo tudi naše okolje.

Izkušnje se uveljavljajo

Naš prvi igralni stolp se je znašel na vrtu pred mnogimi leti in je takrat, tako kot danes, navduševal otroke in starše. Z nenehnim nadaljnjim razvojem naše opreme za igrišča, skupaj z našimi strankami, že generacije delamo v smeri našega najvišjega cilja: zadovoljstva strank.

Navdušeni smo

Ne glede na to, ali gre za igralni stolp ali gugalnico, za zasebni ali javni sektor: še posebej smo ponosni, da z našimi izdelki navdušujemo milijone zadovoljnih strank iz vse Evrope. Vsaka družina bo v naši široki ponudbi našla svojo popolno leseno igračo.

Več kot milijon zadovoljnih strank!

Pomoč strankam

Tukaj smo za vas

Imate vprašanja ali potrebujete podporo? Ne bomo vas pustili samih. Ker imate pri Wickeyju na voljo osebne in najsodobnejše digitalne pomočnike. Svetovali vam bomo pri izbiri pravega igralnega stolpa, vam pomagali pri montaži, na voljo pa vam bomo tudi za vsa druga vprašanja.

Podporna linija

Za popoln igralni stolp

Z našim osebnim in individualnim svetovanjem poiščite idealen igralni stolp za vaš vrt.

Aplikacija Bilt

3D digitalni vodnik

Prihranite 30 % časa, potrebnega za postavitev plezala, zahvaljujoč našim inovativnim navodilom po korakih na vašem pametnem telefonu.

Učenje od strokovnjakov

Videoposnetek za montažo

Naši strokovnjaki prikažejo sestavljanje igralnega stolpa v 10 preprostih korakih v naših podrobnih video navodilih.

Podpora prek klepeta

Hitri odgovori

Da nam lahko postavite vsa vprašanja, ki vas zadevajo, smo dosegljivi tudi osebno preko klepeta. Naša usposobljena ekipa vam bo z veseljem pomagala.

Ste prepričani?

Poiščite svoj sanjski plezalni okvir zdaj

Na igralne stolpe!
Nalaganje...

Primerjaj Izdelki

chevron-right