Prihrani pri našem SPRING SALE

Igralni stolp Wickey za na vrt

Igralni stolp Wickey za igranje na domačem vrtu je zagotovo najboljše darilo, ki ga bo prejel vaš otrok. Ne glede na to, ali gre za igralno hiško na stebrih, športni plezalni okvir s plezalno steno ali klasičen igralni stolp s toboganom in gugalnico – izbira je tako raznolika, kot so raznolike želje otrok. V nasprotju s plastičnim igralnim stolpom ponuja leseni igralni stolp številne prednosti za individualne nastavitve. Naši plezalni stolpi s peskovnikom, ki jih lahko sestavite sami, so na voljo v različnih velikostih in cenovnih razredih. Če želite kupiti plezalni stolp, vas bodo zagotovo navdušili naši domiselni dizajni. V naši spletni trgovini Wickey lahko najdete igralne stolpe v obliki gradov, ladij ali drevesnih hišk. Izbirate lahko tudi med kompaktnimi in velikimi igralnimi stolpi ali med plezalnimi stolpi s hiško. Vse to pa je odvisno od razpoložljivega prostora in potreb vašega otroka. Pri Wickeyju boste našli popoln plezalni stolp za vaš vrt.

Plezalni stolpi in igralni stolpi iz lesa

Wickey zagotavlja najvišjo kakovost: izdelava lesenih plezalnih stolpov in igralnih stolpov je strokovno nadzorovana, pred odpremo pa se opravi temeljit nadzor kakovosti. Takoj, ko prejmete naročilo in preden začnete s sestavljanjem, preverite, ali ste prejeli vse sestavne dele. Najbolje je, da to storite takoj po prejemu izdelka. Če imate kakršna koli vprašanja, boste vse odgovore o naših izdelkih iz lesa našli na straneh s pogostimi vprašanji. Projekt »Sestavi svoj igralni stolp« zaradi enostavne sestave prinese veliko zadovoljstvo celotni družini!

Ko je stolp enkrat sestavljen oz. postavljen, bodo vaši otroci še vrsto let uživali v svojem plezalnem stolpu. Ker so izdelani iz impregniranega masivnega lesa in zato še posebej robustni, so zunanji plezalni stolpi odporni na vremenske razmere in veter. Močni tramovi omogočajo, da se na stolpu lahko igra in guga več otrok hkrati, na primer na otroški rojstnodnevni zabavi ali žar zabavi. Ne glede na to, ali gre za Indijance ali princese – igralni stolp Wickey s peskovnikom in dvojno gugalnico je popolna izbira za vsako igro, bodisi s sosednjimi otroki bodisi z brati in sestrami. Za pritrditev otroškega igralnega stolpa na vrtu lahko izbirate med talnimi sidri, osnovnimi sidri ali kotnimi sidri. Na vrtu okoli lesenega igralnega stolpa lahko položite tudi varnostne podloge za zaščito pred padcem. To zagotavlja dodatno varnost, predvsem pri plezanju po stolpih z gugalnico ali toboganom.

Seveda pri proizvodnji svojih izdelkov skrbimo tudi za okolje. Za naše velike in male plezalne stolpe uporabljamo smrekov in borov les iz Vzhodne in Srednje Evrope, ki je rezultat trajnostnega gospodarjenja z gozdovi. Tlačna impregnacija Tanalith E 3475, ki jo z vodo vtisnemo v les, zagotavlja njegovo trajnost in prožnost. Barvanje in lakiranje igralnega stolpa ali hiške na stebrih torej ni potrebno.

Velika izbira: otroški igralni stolpi s toboganom

V primerjavi s plezalnimi stolpi iz plastike, lahko naše otroške igralne stolpe iz lesa enostavno razširite in prilagodite potrebam in željam vaših otrok. Pri Wickeyju boste našli ogromen izbor odličnih otroških igralnih stolpov z gugalnicami, ki so primerni za vsak zunanji prostor, ne glede na to, ali je ta obsežen ali bolj kompakten. Na prostornih vrtovih lahko zgradite celotno igrišče z lastno otroško hiško za svoje otroke . Najmlajši se udobno počutijo v hiški na stebrih ali drevesni hiški. Vsak igralni stolp z gugalnico spodbuja koordinacijo in gibljivost otroka. Igralni stolpi s toboganom in gugalnicami Wickey so primerni za otroke od 3. leta starosti dalje. Dekleta in fantje se bodo z veseljem spuščali po naših raznolikih igralnih stolpih z višino ploščadi od 90 do 120 cm in čim pogosteje uporabljali gugalnico. Starejši otroci bodo radi tekali in plezali po igralnih stolpih z višino ploščadi od 150 cm do 210 cm.

Dodatki za lesene igralne stolpe

Ne glede na to, ali izberete leseni igralni stolp ali otroško hišo za igranje: Wickey ponuja pestro ponudbo visokokakovostnih dodatkov za razširitve in nove dogodivščine. Svoj plezalni stolp opremite z gugalnico ali dvojno gugalnico z različnimi sedeži za gugalnico in drugimi dodatki: od otroških gugalnic in gugalnic gnezdo, do plezalnih sten in plezalnih mrež do športnih razširitev, kot so košarkarski koši in trapezi. Obstajajo številne možnosti za prilagajanje, tako da je plezalni stolp na vašem vrtu zares edinstven. Mimogrede, igralni stolp brez tobogana ali brez gugalnice ali plezalni stolp s peskovnikom sta primerna za prav vsak vrt.

Če vas zanima in želite kupiti plezalni stolp, vas v spletni trgovini Wickey vse leto čakajo izjemni popusti. Kupite lahko okvir za gugalnico po ugodni ceni ali plezalni stolp po znižani ceni na razprodaji.

Naš nasvet: Tudi če montaža igralnega stolpa ne zahteva strokovnega sestavljanja, priporočamo, da pri sestavi sodelujeta vsaj dve osebi.

FAQ

  • Kakšna naj bo višina ploščadi igralnega stolpa?

    Višine ploščadi igralnega stolpa so običajno med 1,20 m in 2,50 m. Pri tem je pomembno upoštevati otrokovo starost, specifikacije proizvajalca in lokalne predpise, da zagotovite ustrezno in varno višino ploščadi.

  • Med katerimi barvami igralnega stolpa lahko izbiram?

    Igralni stolp pobarvajte z obstojno barvo za zunanjo uporabo, ki je neškodljiva za naravo in otroke in je certificirana v skladu s standardom DIN EN 71 (3. del). Priljubljene so pisane kombinacije in naravne lesne barve. Za optimalno barvo igralnega stolpa ga pred barvanjem temeljito očistite in zbrusite.

  • Kdaj je najprimernejše čas za postavitev igralnega stolpa na vrtu?

    Igralni stolp postavite na svojem vrstu spomladi ali poleti, ko so tla suha in stabilna. Prepričajte se, da je stolp na ravni podlagi in da je dovolj prostora za zagotovitev varnega okolja.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right