Prihrani pri našem SPRING SALE

Priljubljene kategorije

Zaščitne podlage pred padci in sidra za zasebna in javna igrišča

Varnost vašega otroka je pri podjetju Wickey na prvem mestu. Zelo pomembno in nujno je pravilno sidranje vašega igralnega stolpa ali gugalnice. Le ob pravilni pritrditvi bo plezalni stolp postavljen stabilno in varno. Zato priporočamo, da plezalni stolp pritrdite z varnostnimi sidri . V naši spletni trgovini Wickey boste našli primerna sidra za vse vrste igralnih stolpov in gugalnic. Za zasebna in javna igrišča lahko naročite tudi zaščitne podlage pred padci.

Sidro – za varno postavitev igralnega stolpa

Za varno postavitev igralne naprave naročite sidra za gugalnice, igralne stolpe, drogove in plezalne stene neposredno pri podjetju Wickey. Izbirate lahko med standardnimi talnimi sidri, kotnimi sidri in sidri za zemljo. Katera varnostna sidra so primerna za vašo igralno napravo, je odvisno od vrste stebrov in tal na vašem vrtu.

Najbolj priljubljen model podjetja Wickey je kotno sidro, znano tudi kot sidro za steber. Ta vroče pocinkana sidra za vbetoniranje so še posebej stabilna. Primerna so za vse igralne stolpe, gugalnice in plezalne okvirje z vgrajenim peskovnikom , pa tudi za hiše na stebrih. Sidra so nameščena na notranji strani lesenih stebrov. Kotna sidra, odporna na ekstremne vremenske vplive, se uporabljajo za različne velikosti stebrov.

Nasvet: Pri postavitvi igralnega stolpa ali okvirja za gugalnico zagotovite, da so talna sidra in kotna sidra vbetonirana v tla. Beton potrebuje nekaj časa, da se posuši in da ga lahko popolnoma obremenite.

Sidra za zemljo z vijaki so zelo enostavna za montažo in so idealna za nagnjene lestve in plezalne stene. Montaža je hitra in enostavna: sidro preprosto privijte v tla na za to določeni točki, ga pritrdite na steber in že je nameščeno.

Talno sidro SimpleLock za vbetoniranje na vrtu je zelo primerno za pritrditev vašega igralnega stolpa. Z varnostnimi sidri lahko brez napora pritrdite predvsem nagnjene prečke ogrodja za gugalnico. Ker sidro pritrdite na notranji strani stebra, to ni vidno z zunanje strani. Posebna konstrukcija in vroče pocinkani jezički zagotavljajo stabilno varovanje v vseh smereh. Kliknite na posamezna sidra in si preberite več.

Dodatna možnost za pritrditev igralnega stolpa ali gugalnice je tulec za steber, talni tulec za zabijanje v tla ali preprost talni tulec.

Mehki pristanki na zaščitno podlago pred padci

Z igralno napravo Wickey doživi vaš otrok največje pustolovščine. Da se bodo vaši otroci lahko varno spuščali po plezalnem stolpu in se na gugalnici zavihteli zares visoko, priporočamo uporabo zaščitnih podlag pred padci. Tako je tveganje za poškodbe kar se da majhno. Okoli gugalnic, Pisani tobogani in plezalnih sten položite gumijaste podloge za igrišča. Zaščitne podlage pred padci so na voljo v različnih barvah in debelinah.

Za svoje otroke izberite lesen igralni stolp z ustrezno višino ploščadi. Naši plezalni stolpi so na voljo v višinah od 90 cm do 210 cm. Plezalni stolp izberite glede na starost in potrebe vaših otrok ter na pogoje, ki jih nudi vaš vrt. Zaščitne podlage pred padci so na voljo v debelinah 2,5 cm in 4,5 cm. V spletni trgovini Wickey najdete tudi gumijaste podloge s pritrdilnimi zatiči, ki preprečujejo drsenje podloge.

Certificirana sidra in zaščitne podlage pred padci za igrišča na zaščitne podlage pred padci za javna igrišča

Predvsem javna igrišča morajo vzdržati posebej intenzivno uporabo in pretok velikega števila otrok. V takem primeru je nujno trdno sidranje. Kotna sidra serije GIANT za naše igralne stolpe za javni prostor so vroče pocinkana in zelo velika. Varnostne podloge nudijo dodatno zaščito za otroke. Vse za svoje igrišče najdete v spletni trgovini Wickey. Na igralnih napravah Wickey lahko otroci varno plezajo, se gugajo in telovadijo.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right