Prihrani pri našem SPRING SALE

Priljubljene kategorije

Vsestranski dodatki za igralne stolpe

Vse igralne naprave podjetja Wickey, pa naj bo to igralni stolp, hiška na stebrih ali na drevesu, spodbujajo ustvarjalnost vašega otroka. Najmlajši bodo kar sami odkrivali neskončne možnosti igre. Dodatki Wickey za igralne stolpe vam ponujajo številne možnosti za individualno prilagajanje vašega žaidimų įrangos pritrdite pisane plezalne oprimke na nagnjeno ali ravno plezalno steno. Vaši otroci bodo tako z lahkoto premagali vsako oviro. Ko pridejo na vrh igralnega stolpa, lahko s teleskopom preverijo, kaj počnejo sosedovi otroci. Pisan tobogan lahko uporabijo za hiter povratek na trdna tla.

Praktični dodatki za posamezen plezalni stolp

S posameznimi dodatki podjetja Wickey vzbudite otrokovo zanimanje in navdušenje za igro. Ne glede na to, ali gre za ladjo, malo trgovinico ali viteški grad – v spletni trgovini Wickey boste našli veliko izbiro dodatkov za vsako tematiko. V le nekaj preprostih korakih lahko skupaj v krogu družine ustvarite igralni raj: piratsko ladjo, dvorec ali viteški grad, izbira je vaša! V ponudbi podjetja Wickey boste našli domiselne dodatke in praktično opremo za razširitev vašega igralnega stolpa. Mali planinci in osvajalci vrhov uporabljajo plastične ročaje za plezanje in držanje pri igri na igralnih napravah. V naši spletni trgovini so na voljo tudi ustrezni pripomočki za male športnike: na svoj igralni stolp s toboganom namestite košarkarski obroč in telovadni drog. Vaš vrt bo kmalu postal športno prizorišče, ki ga bodo želeli obiskati prav vsi. Z dodatki za igralni stolp Wickey se lahko zabava vsa družina!

Pisani dodatki za igralne stolpe in hiške na stebrih

S pisanimi dodatki za vse igralne stolpe Wickey bodo vaši otroci postali veliki raziskovalci in pustolovci. Skupaj lahko okrasite in razširite igralno napravo po lastnih zamislih. S teleskopom, ladijskim krmilom in zvonom lahko plezalni okvir hitro spremenite v ladjo za pogumne kapitane. Dodajte še periskop ter megafon in že je čas za »lov na zaklad na piratskem otoku«! Princi in princese prejmejo kraljevo pošto neposredno v rumeni nabiralnik, za vse tajne agente in detektive pa sta na voljo tabla, na katero so s kredo zapisana skrivna sporočila. Mali nadobudneži lahko sosedove otroke pokličejo prek rumenega telefona – na igralnem stolpu se vsi močno zabavajo! In to še ni vse, saj bo dvigalo Wickey nedvomno takoj postalo najljubša igrača vaših otrok: vodo, pesek ali najljubšega plišastega medvedka bodo lahko z dvigalom in vedrom iznajdljivo dvignili na stolp. Kreativen sedež za gugalnico , lahko naročite enostavno in neposredno, da bo vaš igralni stolp s toboganom še bolj individualno oblikovan.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Primerjaj Izdelki

chevron-right