• Made in Germany
  • 10-letna garancija¹
  • Od 50,- € brezplačna dostava
  • Več kot 1 milijon zadovoljnih strank

Flyer Komplet ponjav Disney Miki in prijatelji od Wickey

Flyer Komplet ponjav Disney Miki in prijatelji od Wickey

Ta komplet ponjav nudi preprosto rešitev, da vaš igralni stolp spremenite v privlačno igralno območje, navdihnjeno z Disneyjevim Mikijem in prijatelji.

... prikaži več
vključen 22% DDV
Brezplačna dostava
Čas dostave: pribl. 06/06/24 - 12/06/24
Tento produkt bude doručený kurýrnou službou. Upozorňujeme, že uvedený dodací dátum sa vzťahuje na dnešný príjem platby a zahŕňa interné spracovanie objednávky a odoslanie až po doručenie zákazníkovi. Čas dodania sa môže v jednotlivých prípadoch líšiť.

Flyer Komplet ponjav Disney Miki in prijatelji od Wickey

O podjetju Flyer Komplet ponjav Disney Miki in prijatelji od Wickey

Ali so vaši otroci veliki oboževalci Disneyjevega Mikija in prijateljev ter želijo doživeti več avantur z Mikijem, Minnie, Goofyjem in njihovimi spremljevalci? Potem naš najnovejši komplet za načrtovanje ponuja preprost način, da vaš igralni stolp spremenite v Disneyjevo navdihnjeno igralno območje polno zabave. Dekorativni elementi z priljubljenimi liki in podrobnimi motivi iz živahnega sveta Mikija in njegovih prijateljev se lahko enostavno izrežejo in pritrdijo na vaš igralni stolp. Bodisi z očarljivo girlando ali priloženo igro s kockami - s temi snemljivimi elementi se igralni stolp lahko enostavno spremeni.

Nasvet: Naš komplet ponjav ni primeren samo za zunanjo uporabo. Čarobnost prinesite tudi v notranje prostore tako, da elemente prilagodite po želji. Na primer, spremenite girlando v čudovit okrasni kos za otroško sobo ali v atraktiven element za naslednjo rojstnodnevno zabavo.

POMEMBNO: Ta komplet ponjav ustreza naslednjim igralnim stolpom iz naše serije letakov:

Podrobnosti o izdelku

info
Navedene mere se lahko rahlo razlikujejo.
Productdetails
SKU627001

To je vse vključeno

  • Vremensko odporna prevlečena PVC ponjava 650 g/m²
  • obojestranski lepilni trakovi
  • vrv
  • vsi potrebni vijaki in podložke
  • podrobna navodila za enostavno montažo

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Nalaganje...