Prihrani pri našem SPRING SALE

Drog za telovadbo GIANT Powerbar

Drog za telovadbo GIANT Powerbar

1, 2 ali 3 telovadne palice za javni prostor... prikaži več
vključen 22% DDV
Brezplačna dostava
Čas dostave: pribl. 19/04/24 - 25/04/24
Tento produkt bude doručený kurýrnou službou. Upozorňujeme, že uvedený dodací dátum sa vzťahuje na dnešný príjem platby a zahŕňa interné spracovanie objednávky a odoslanie až po doručenie zákazníkovi. Čas dodania sa môže v jednotlivých prípadoch líšiť.

Drog za telovadbo GIANT Powerbar

Ukvarjati se s športom in se ob tem zabavati? Ni problema! Naša GIANT Powerbar Drog za telovadbo je bila posebej izdelana za javni prostor in je ustrezno certificirana v skladu z EN 1176*. To zagotavlja varno in brezskrbno zabavo. Zaradi vodoravnih palic, pritrjenih na različnih višinah, gimnastična steza ponuja zabavo za mlade in stare ter vse vmes. Poleg tega je zaradi kotne oblike vzdolžnih palic prava paša za oči na vsakem igrišču!

Popolnoma profesionalno

Ste se kdaj vprašali, zakaj so javna otroška igrišča tako draga? Tudi mi v podjetju Wickey se sprašujemo. Zato smo si zastavili cilj, da ustvarimo profesionalno in visokokakovostno rešitev, ki pa je še vedno cenovno dostopna. Presenetijo vas naše trdne lesene konstrukcije, edinstvena zasnova in številne igralne možnosti ter se navdušite nad cenami serije Wickey GIANT.

Informacije o izdelku

  • Tlačno impregniran masivni les
  • Prvovrstna kakovost in največja varnost

En komplet kotnih sider GIANT na stebriček (vijaki so vključeni v turniket) Kotno sidro, potrebno za certificiranje po standardu EN 1176* Dodatne informacije o dimenzijah, varnostnih razdaljah in zaščiti pred padcem najdete v tem Obrazec PDF

Podrobnosti o izdelku

info
Navedene mere se lahko rahlo razlikujejo.
Productdetails
SKU613976_k
Norm
Evropski standard za varnost igrač.
Quality and safety tested in accordance with EN-1176
Serija/debelina drogaWickey GIANT-Serija / 11x11 cm

Pomembne informacije o izdelku

Optimalno prileganje

Ker les kot naravni proizvod zaradi sušenja ali vpijanja vlage spreminja svoj volumen, je treba nekatere lesene elemente vrtati sami, da zagotovite natančnost prileganja in stabilnost.

Pozor

Ni primerno za otroke do 3. leta starosti.
Uporabljajte pod neposrednim nadzorom odraslih.
Navedene mere in barve se lahko nekoliko razliujejo oz. odstopajo od dejanskih.

#wickeyadventure

Po navdihu naših zadovoljnih strank iz vse Evrope ustvarite svoj mali raj ali pa svoj raj Wickey delite z drugimi z uporabo hashtaga #wickeyadventure na Instagramu.

Nalaganje...